Aquest bloc ha complert un any

Va ser llançat el 13 de març de 2012 amb el propòsit de “recollir temes d’actualitat, aportant anàlisi i comentaris des d’una perspectiva ètica i humanista, amb especial èmfasi en el humanisme cristià”. Hem tractat de complir publicant una entrada setmanal. En elles ens hem ocupat de notícies i anàlisis relacionades amb temes i casos d’ètica empresarial i social. També hem considerat aspectes ètics del lideratge, recensions de llibres i arguments relacionats amb el humanisme cristià, la responsabilitat empresarial, el desenvolupament sostenible, els drets humans i el bé comú.

 Al cap d’un any es moment de fer balanç. Ens sembla positiu si tenim amb compte el nombre de visites i els comentaris publicats a cada entrada i també les mostres de suport rebudes en privat. Tot això ens anima a seguir endavant. 

Per categories, l’estadística dóna els següents dades:

  • Ètica social (40 entrades)
  • Ètica empresarial (19)
  • Humanisme cristià (15)
  • Llibres (2)

 Les cinc entrades més visitades, que entenem reflecteixen els interessos dels lectors, són les següents:

 Moltes gràcies a tots els visitants a aquest bloc i, especialment, als més assidus comentadors.

Esta entrada también está disponible en: Spanish

One thought on “Aquest bloc ha complert un any

Comments are closed.